Констатираните нарушения в Златен век“ касаят неизпълнение на дейности, залегнали в

...
Констатираните нарушения в Златен век“ касаят неизпълнение на дейности, залегнали в
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Трябва да приключат проверките, за да резберем съдбата на “Златен век”

Констатираните нарушавания в „ Златен век “ касаят несъблюдение на действия, залегнали в плана. Това сподели пред публицисти министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, написа izbori.bg.

„ Всички инспекции, които са осъществявани до този миг от строителния надзор, са правени от районната дирекция. Това е първата инспекция, която се прави от централната дирекция – персонално арх. Нестеров е взел участие при инспекцията както на място на градежа, по този начин и при прегледа на всички строителни бумаги “ -добави Петя Аврамова.

„ Проверката на плана „ Златен век “ завърши през вчерашния ден, има направен констативен акт – възложителите са известени и той ще им бъде връчен. Констатираните нарушавания касаят подземните етажи - несъблюдение на действия, които са залегнали в плана. Става дума за преносими платформи за коли, които би трябвало да обслужват подземните равнища. И настрана за един терен, който е прилежащ и в който се работи, само че няма строителни бумаги “, уточни Аврамова. Тя изясни, че всички констатации, направени от ДНСК, дават задоволително учредения градежът да бъде спрян. По думите ѝ има 7-дневен период, в който възложителите могат да възразят, и по-късно се издава заповедта за прекъсване на градежа.

Аврамова съобщи, че би трябвало да приключат всички инспекции с цел да стане ясно дали постройката " Злетен век " ще бъде разрушена. Възможно е и строителството да продължи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР